Tražite informaciju iz privrede – na pravom ste mjestu

Paket Tender obuhvata sve objavljene tendere, javne nabavke, dodjele ugovora, javne pozive, odluke o pokretanju, licitacije, stečajeve/likvidacije, planove nabavki i slične informacije sa područja Bosne i Hercegovine.

Cijena paketa Tender na godišnjem nivou je 400 KM + PDV.

Datum objave: 24.01.2020. 08:48

Oglas o javnom izlaganju nacrta Regulacionog plana privredna zona Vlasenica - Segment A i segment B

Izvor: Glas Srpske, 24.01.2020.

BOSNA I HERCEGOVINA

REPUBLIKA SRPSKA

 

OPŠTINSKA UPRAVA OPŠTINE VLASENICA

ODJELjENjE ZA PR0ST0RN0 UREĐENjE I STAMBENO KOMUNALNE POSLOVE

 

Broj: 06-363- 4/19

Datum: 23.01.2020.godine

 

Odjeljenje za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave opštine Vlasenica na osnovu člana 47. stav (3) Zakona o uređenju prostora i građenju („Službeni glasnik Republike Srpske" broj 40/13,106/15,3/16 i 84/19) objavljuje

 

OGLAS

O javnom izlaganju nacrta Regulacionog plana privredna zona Vlasenica

-Segment A i segment B

 

Obavještavaju se vlasnici nepokretnosti u obuhvatu Regulacionog plana privredna zona Vlasenica -Segment A i Segment B i druga zainteresovana lica da je nacrt ovog dokumenta prostornog uređenja izložen na javni uvid u prostorijama:

- Opštine Vlasenica - sala Skupštine opštine Vlasenica,

- „Projekt" a.d. Banja Luka, ul.Veselina Masleše 1/IV,

- Doma kulture u Vlasenici i

- MZ Vlasenica ul.Nikole Tesle br.4,

u periodu od 03.02. do 04.03.2020.godine.

 

Pojašnjenja o predloženim planskim rješenjima zainteresovana lica mogu dobiti tokom trajanja javnog izlaganja u prostorijama Odjeljenja za prostorno uređenje i stambeno-komunalne poslove Opštinske uprave opštine Vlasenica i „Projekt" a.d. Banja Luka, svakim radnim danom od 08 do 15 časova.

 

Prijedlozi, primjedbe i mišljenja na nacrt plana zainteresovana lica mogu dostaviti Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno - komunalne poslove putem šalter sale Opštinske uprave opštine Vlasenica i imejla: vlservis@teol.net tokom trajanja javnog izlaganja.

 

Detaljnije informacije, objašnjenja i pomoć u formulisanju primjedaba zainteresovana lica mogu dobiti u Odjeljenju za prostorno uređenje i stambeno komunalne poslove Opštinske uprave opštine Vlasenica (soba broj 16) i prostorijama „Projekt" a.d. Banja Luka ul.Veselina Masleše 1/IV Banja Luka.

 

v.d. Načelnika odjeljenja

 Nevena Stupar, dipl. Pravnik

 

PRIKAŽI VIŠE TEKSTA

PODIJELI: